Weight pull og trekkarbeid

Weight pull og trekkarbeid

Er du interessert i hva weight pull er? Har du lyst til å begynne med trekkarbeid med hunden din, men du vet ikke helt hvor du skal starte? Da er dette kurset for deg og din hund!

I løpet av dette kurset vil du få en grundig gjennomgang av hva som kreves av hund, fører og utstyr. Du vil få kjennskap til ulike metoder og former for trekkarbeid, f.eks. trekk av kjetting, vogn, kickbike/sykkel.

Vi vil hovedsaklig ta for oss weight pull som treningsmetode, men vil også snakke noe om konkurransedelen/sporten weight pull.

Cecilie har tidligere konkurrert aktivt i weight pull med Fransk Bulldog og Staffordshire Bull Terriere, hun er partner i Minipina – skreddersydd hundeutstyr og har lang erfaring med sport, opptrening og bruk av riktig utstyr. Hun er godkjent instruktør av Norwegian Weight Pull Club og har tidligere også jobbet som dommer ved weight pull konkurranser.

Varighet: Dagskurs

Pris: 750,-

Oppstartsdatoer:

Skriv i kommentarfeltet hvilken kursoppstart du ønsker å melde deg på.

Om det ikke er satt opp ett kurs, kan du kontakte oss for å vise din interesse.

Påmelding:

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Ønsket oppstartsdato:*

Dine forventninger og kommentarer til kurset:*

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Vi2 Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).