//Sporkurs
Sporkurs2018-11-27T22:23:22+00:00

Sporkurs

Har du lyst til å lære å gå spor med hunden din?

Enten du har planer om å konkurrere eller bare ønsker å aktivisere hunden vil kurset være en kjempefin mulighet til å la hunden bruke sine naturlige instinkter og lære hvordan man skal lese hunden når den jobber i sporet.

Kurset passer for alle raser og aldre, og kanskje vil nettopp DIN hund overraske deg! Treningen vil legges opp etter ekvipasjens nivå og det kreves dermed ingen erfaring for å delta.

Bruksspor er spor lagt med kun menneskefert, altså ferten mennesket legger fra seg når det ferdes i terrenget. I tillegg til innlæring av sporingsadferden skal vi også innom markering av gjenstander i sporet for de som ønsker det.

Maks antall deltagere: 6 stk

Varighet: Helgekurs

Pris: 2200,-

Sted: Stokke, Vestfold (Sandefjord)

OBS- NYHET!
Er du nysgjerrig på brukshundsportene spor og rundering arrangerer vi også introkurs over en helg hvor du får en smakebit på begge deler ? Her får du en introduksjon i begge sportene, med teorikveld, én spordag og én runderingsdag. Denne helgen blir vårens første brukskurs slik at du kan finne ut hva du syns er mest spennende, og har mulighet til å velge hvilket kurs du evt. vil delta på neste gang ?

Oppstartsdatoer:

Skriv i kommentarfeltet hvilken kursoppstart du ønsker å melde deg på.

Om det ikke er satt opp ett kurs, kan du kontakte oss for å vise din interesse.

«Tusen takk for strålende helg og sporkurs. Veldig lærerikt for både Birk og meg selv, moro og se og oppleve at hundene og vi selv koste oss på kurset :)»

«Takk for supert sporkurs! ? Jeg og Hektor kosa oss!»

«Takk for Loki og meg. Tror han har kosa seg veldig! Veldig artig å se hvor viktig den riktige forsterkeren er  Takk for en fin og inspirerende helg»

«Takk fra Joppa og meg! Vi har hatt en super sporhelg, med koselige hunder og folk. Nå er Joppa sliten, men dette er noe vi vil fortsette med!»

Påmelding:

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Ønsket oppstartsdato:*

Dine forventninger og kommentarer til kurset:*

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Vi2 Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).