//Rallylydighet
Rallylydighet2018-11-27T22:24:34+00:00

Rallylydighet

Nysgjerrig på rallylydighet eller ønsker å komme videre i treningen?

Rallylydighet er en kjempefin hundesport som passer for hunder i alle former og størrelser, med stort fokus på glede, samspill og gode holdninger.

Hund og eier går en bane sammen full av artige øvelser. Banene varierer fra gang til gang, noe som gjør dette til en kjempespennende sport både for deg, hunden og publikum. De forskjellige øvelsene består av noen klassiske lydighetsøvelser, noen hentet fra agility og noen egne øvelser laget spesielt for rallylydighet.

I rallylydighet kan man rose og prate med hunden, også i konkurranse, og det er så å si pålagt å ha det gøy med hunden sin på banen.

Det konkurreres i 4 forskjellige klasser, fra klasse 1 som er den laveste, til klasse elite som er den høyeste, hvor øvelsene varierer i vanskelighetsgrad oppover i klassene. For de som ikke føler seg klar til å starte i klasse 1 er det i rallylydighet også en nybegynnerklasse som heter rekrutt hvor man kan belønne hunden med godbiter i løpet av programmet. Dette er en uoffisiell klasse, men et kjempefint sted å starte for den ferske rallyekvipasje.

På dette kurset er alle hunder velkommen, fra familiehunden til deg med høye ambisjoner, men fokuset vil være på introduksjon av sporten og innlæring av øvelsene i de laveste klassene.

Varighet: 6 kvelder, helgekurs eller 4-dagers sommerkurs

Pris: 2000,-

Instruktør: Marie Hesjedal

Snart startklar?

Vi har også viderekommende rallylydighetskurs for deg som har gått rallykurs hos oss, kjenner til sporten fra før eller allerede har prøvd deg på konkurransebanen.

Her trener vi på øvelsene i din klasse, pirker på øvelser som kan forbedres og øver oss på å gå hele baner.

Vi har stort fokus på at treningen skal være gøy og lystbetont for både deg og hunden. Treningen blir tilpasset individuelt, slik at alle får hjelp på det nivået de er ?

Oppstartsdatoer:

Skriv i kommentarfeltet hvilken kursoppstart du ønsker å melde deg på.

Om det ikke er satt opp ett kurs, kan du kontakte oss for å vise din interesse.

«Sommerkurset i rallylydighet var kjempe gøy og ikke minst veldig lærerikt! Tusen takk til Marie for 4 supre kursdager»

«Nå er vi hjemme etter fire dager på sommerkurs i rally lydighet! Hatt det kjempemoro! Lært masse nytt som må fordøyes. Så får vi ta det fram og trene hjemme! Joppa min har vært flink, men er nå sliten ? Takk til Springvill hundesenter og Marie som instruktør for ett flott kurs! Vi kommer igjen!!«

«Vi gleder oss til å bli tryggere i klasse 1 øvelser
Og tusen takk for kjempegod veiledning hittils 🙂 Dere er så utrolig flinke til å se den enkelte hunden (og ofte eierens) behov og utfordringer, og gir oss all den støtten og hjelpen vi trenger til trening og til utfordringer i hverdagen.
Kjempefornøyde med både Marie og Helene og vi ser frem til en ny omgang med kurs!
Gizmo er i alle fall klar som et egg :-)»

Påmeldingsskjema

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Ønsket oppstartsdato:*

Dine forventninger og kommentarer til kurset:*

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Vi2 Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).