Rallylydighet

Nysgjerrig på rallylydighet eller ønsker å komme videre i treningen?

Dette kurset er for deg som ønsker en morsom måte å aktivisere hunden din, samtidig som dere bygger og styrker kontakt og samhold. Rallylydighet er en særdeles morsom hundesport der hund og fører må gjennom en bane bestående av mange forskjellige øvelser. Sporten kan beskrives som en blanding av lydighet, triks og agility. 

Kurset passer både for deg som har lyst til å begynne å konkurrere, og for deg som bare vil trene litt annerledes med hunden din. Hunden bør kunne noe grunnleggende lydighet, som sitt/dekk/gå pent for å få mest utbytte av kurset. Dette er dog ikke et krav ettersom det tilrettelegges for hver enkelt ekvipasje gjennom hele kurset. 

Kurset vil ta for seg alle skiltene i klasse 1 og klasse 2, med hovedfokus på klasse 1. Hver kurskveld deles inn i økter slik at du får mye praksis og litt teori hver kveld. I løpet av kurset vil du få god kjennskap til sporten og regelverket, du vil få gått mange ulike kombinasjoner og kjeder. Du vil også få gå hele baner og vi vil avslutte kurset med prøvebedømminger i klasse 1. 

Instruktør:  Cecilie Sæther, er godkjent instruktør gjennom Norsk Rallylydighetsklubb og konkurrerer selv i klasse 2 og Elite. Hun har konkurrert aktivt i flere år og med flere hunder, både hennes egne og andres.

Varighet og pris:
6 uker – 2200,-
Helg – 2500,-
Ukeskurs – 3000,-

Maks 6 deltagere

Oppstartsdatoer:

17. August (mandager 1730-1900) 

20. August (torsdager 1930-2100)

Skriv i kommentarfeltet hvilken kursoppstart du ønsker å melde deg på.

Om det ikke er satt opp ett kurs, kan du kontakte oss for å vise din interesse.

Påmeldingsskjema

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Ønsket oppstartsdato:*

Dine forventninger og kommentarer til kurset:*

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Vi2 Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).