Om oss

Vi2 Hundesenter eies og drives av Helene Johansson.

Etter mange år som aktiv innen hundetrening og som innleid instruktør, bestemte jeg meg for å starte noe eget for å på beste måte kunne tilby det jeg mener er viktig. Her på Vi2 Hundesenter vil det tilbys kurs for de som vil ha en behagelig hund i hverdagen, eller bare vil aktivisere hunden sin, men også for de med høyere mål, og de som vil prøve seg på konkurransebanen.

Hos oss vil du alltid møte engasjerte og inspirerende instruktører som ønsker at du skal nå ditt mål. Vi vet at det er mange veier som fører til målet, og vi forsøker å finne en metode som er positiv og morsom for både deg og hunden.

For å kunne tilby kundene det lille ekstra blir håndplukkede instruktører og foredragsholdere leid inn i tillegg til kursene jeg holder selv. På denne måten sikres variasjon og kvalitet i kurstilbudene, samtidig som det alltid vil være noe nytt å lære på Vi2 Hundesenter!

Helene Johansson

Helene er en 86’modell som i dag har to belgiske fårehunder (malinois).
Helene konkurrerer pr.dd. i kl3 lydighet og kl2 mondioring med sin eldste malinois, med sin yngste konkurrerer hun i kl 3 i mondioring.
I bagasjen har hun instruktørutdanningen til Oslo hundeskole, hvor hun har jobbet som instruktør både på lydighetskurs og på barn & hund-leir. I 2015 tok hun også NKK sin instruktørutdanning.
Helene er opptatt av å hele tiden videreutvikle seg og går derfor selv masse kurs for å holde seg oppdatert.

Helene har fokus på at det skal være både enkelt og gøy å ha hund, og at hundetrening er for alle uansett hvilken hund man har og hvilket nivå man er på.

E-post:post@vi2hundesenter.no

Nicolina Green

Nicolina er en 90’modell som i dag har en schæfer og en malinois valp. Nå utdanner hun seg på Nordisk heste og hundeterapi skole til og bli fullverdig hundeterapeut.
Hun er igang på sitt tredje og siste år på skolen og har nå vært igjennom 2 år med massasje og rehabilitering, sertifisering som balanseball-instruktør og fortsetter nå siste året med akupressur. Ved siden av jobber hun som veterinærassistent.
Hennes store lidenskap er hundens fysikk. Hun driver selv aktivt med en fysisk krevende hundesport, samt har drevet mange år med sprangridning på høyere nivå. I 2012 utdannet hun seg som styrketrenings instruktør for mennesker.
Nicolinas mål er å spre kunnskap og interesse om hundens fysikk og å hjelpe til med behandling og forebygging av skader.