///Runderingskurs langhelg 18-21 mai 2018
Loading Events
This event has passed.

Har du lyst å prøve rundering?

Rundering er en kjempegøy hundesport, enten man vil konkurrere, snuser på redningstjenesten eller bare vil aktivisere hunden sin på en ny og fartsfylt måte ?

Rundering er en søksøvelse der hunden løper fritt i skogen og leter etter mennesker ved hjelp av overvær. Søket skal være systematisk langs en akse, og hunden skal melde fra til hundefører om funn enten ved hjelp av hals- eller bringkobbelmelding. De forskjellige meldingsformene og innlæring av disse vil bli gjennomgått og demonstrert på kurset ?

Her handler det like mye om samarbeidet mellom hund og fører, som hundens søksglede og samhandling med menneskene den finner i skogen.

Kurset passer for alle hunder i alle aldre, men det er viktig at hunden på forhånd kommer på innkalling da vi trener med løs hund. Hunden må også ha utviklet en god forsterker, dvs. noe hunden ønsker å jobbe for (f.eks. leke eller godbiter).

Mulighet for oppfølgingskurs og privattimer.

Maks 6 deltagere

Når: 18-21 mai 2018

Fredag kl 18:00-20:00 (teori og innføring i figurantarbeid)

Lørdag, søndag og mandag kl 10:00-16:00

Hvor: Stokke, Vestfold

Pris: 2750,-

Instruktør: Marie Hesjedal

Påmelding til dette kurset

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Dine forventeninger til kurset, eller ting vi burde vite om kan du skriver her:

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Vi2 Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).