///Rallylydighet 06-08.04.2018
Loading Events
This event has passed.

Nysgjerrig på rallylydighet eller ønsker å komme litt videre i treningen?

Rallylydighet er en kjempefin hundesport som passer for hunder i alle former og størrelser, med stort fokus på glede, samspill og gode holdninger.

Hund og eier går en bane sammen full av artige øvelser. Banene varierer fra gang til gang, noe som gjør dette til en kjempespennende sport både for deg, hunden og publikum. De forskjellige øvelsene består av noen klassiske lydighetsøvelser, noen hentet fra agility og noen egne øvelser laget spesielt for rallylydighet.

I rallylydighet kan man rose og prate med hunden, også i konkurranse, og det er så å si pålagt å ha det gøy med hunden sin på banen.

Det konkurreres i 4 forskjellige klasser, fra klasse 1 som er den laveste, til klasse elite som er den høyeste, hvor øvelsene varierer i vanskelighetsgrad oppover i klassene. For de som ikke føler seg klar til å starte i klasse 1 er det i rallylydighet også en nybegynnerklasse som heter rekrutt hvor man kan belønne hunden med godbiter i løpet av programmet. Dette er en uoffisiell klasse, men et kjempefint sted å starte for den ferske rallyekvipasje.

På dette kurset er alle hunder velkommen, fra familiehunden til deg med høye ambisjoner, men fokuset vil være på introduksjon av sporten og innlæring av øvelsene i de laveste klassene.

Vi legger opp treningen etter den enkeltes nivå, så om du allerede har startet i kl1, men vil trene videre på kl1 baner, vil du få god hjelp og veiledning til det på dette kurset 🙂

Når: Fredag – Teori: 18:00-21.00
Lørdag:               09:00-14:00
Søndag:               09:00-14:00 

Varighet: fredag-søndag

Oppstart: 06. april 2018

Pris: 2000,-

Instruktør: Marie Hesjedal

Sted: Springvill Hundesenter (utendørs på grusbane)

Påmelding til dette kurset

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Dine forventeninger til kurset, eller ting vi burde vite om kan du skriver her:

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Vi2 Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).