Laster Arrangementer

Ønsker du en lydig og lykkelig familiehund?

Hverdagslydighetskurset passer for deg som har gått grunnkurs hos oss eller som allerede har grunnleggende lydighet på plass.

Dette kurset bygger i stor grad videre på innholdet fra grunnkurset. Her trener vi på situasjoner man møter i hverdagen, både hjemme, på tur og i andre miljøer. To av kurskveldene er vi på annen plass og trener på å gå pent i bånd, samt møtesituasjoner med andre hunder og mennesker.
Gjennomgående på alle våre kurs er å fremme treningsglede hos hunden, og det har vi selvsagt også fokus på her.

De fleste har forskjellig oppfatning av hvordan den perfekte familiehunden skal være og innholdet i kurset blir derfor tilpasset hver enkelt ekvipasje, slik at alle får hjelp til det de trenger.

Maks 6 deltagere

Når: Tirsdager 17:30-19:00

Varighet: 6 uker

Oppstart: 20.oktober 2020

Pris: 2200,-

Instruktør: Helene Johansson

Påmelding til dette kurset

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Dine forventeninger til kurset, eller ting vi burde vite om kan du skriver her:

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Vi2 Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).