//, Rundering, Sporkurs/Brukskurs – Introkurs i spor og rundering 20-22. april 2018
Loading Events
This event has passed.

Brukskurs – introkurs i spor og rundering

Syns du søksarbeid med hund virker spennende, men vet ikke om du vil velge spor- ellers runderingskurs? Da er brukskurset en perfekt plass å starte!

På brukskurset får du en introduksjon i begge sportene, med teorikveld, én spordag og én runderingsdag

Hva er spor?

Spor er den ferten (lukten) et menneske eller dyr legger fra seg på bakken når det ferdes seg i terrenget. Alle hunder kan lære seg å følge denne lukten, og kanskje vil nettopp DIN hund overraske deg! Enten du har planer om å konkurrere eller bare ønsker å aktivisere hunden vil kurset være en kjempefin mulighet til å la hunden bruke sine naturlige instinkter og få en introduksjon i hvordan man kan lese hunden når den jobber i sporet.

Hos oss, og på dette kurset, er det spor etter mennesker vi trener på og lærer hundene.

Hva er rundering?

Rundering er en søksøvelse der hunden løper fritt i skogen og leter etter mennesker ved hjelp av overvær (lukten som ligger i luften, og ikke på bakken som når vi går spor). Søket skal være systematisk langs en akse, og hunden skal melde fra til hundefører om funn enten ved hjelp av hals- eller bringkobbelmelding. De forskjellige meldingsformene og innlæring av disse vil bli gjennomgått og demonstrert på kurset ?

Her handler det like mye om samarbeidet mellom hund og fører, som hundens søksglede og samhandling med menneskene den finner i skogen.

 

Denne helgen blir vårens første brukskurs slik at du kan finne ut hva du syns er mest spennende, og har mulighet til å velge hvilket kurs du evt. vil delta på neste gang ?

 

 

Maks 6 deltagere

Når: 20-22. april 2018

Fredag kl 18:00-21:00

Lørdag og søndag kl 10:00-16:00

Hvor: Stokke, Vestfold

Pris: 2200,-

Instruktør: Marie Hesjedal

Påmelding til dette kurset

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Dine forventeninger til kurset, eller ting vi burde vite om kan du skriver her:

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Vi2 Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).